Workshops

 

Covid-19 regels:

 Om aan de 1,5 meter regel te voldoen is het niet mogelijk om voor grote groepen workshops te geven. Maar als we ons best ervoor doen is het zeker mogelijk om met een klein aantal workshops te houden. Daarom ben je van harte welkom. Neem contact met me op en we prikken een datum en tijdstip en gaan weer heerlijk aan de slag.

Bij mij:

 Iedere maandagmorgen geef ik een workshop van 09.00 – 11.30 uur. Vind je het leuk om mee te doen, geef je dan van te voren op.

 Adres workshopruimte:

 Rijksstraatweg 14, 8121 AC OLST

ingang Amigo Tankstation, parkeren aan de overkant
(s.v.p. even op de deurbel drukken)

 Komen bovenstaande data niet uit, of wil je liever een keer een speciale workshop met een techniek en/of set naar keuze, laat het me dan weten. We prikken samen een datum en dan ben je (samen met vrienden) van harte welkom.

Workshop op maat:

 Wil je ook graag aan de slag, of een nieuwe hobby ontdekken, maar heb je een beperking en/of vind je het lastig om in grote groepen te werken, dan nodig ik je uit voor Workshop(s) op maat. 

Samen gaan we op zoek naar dé manier die voor jou plezierig is. Dat kan 1 op 1 zijn, of samen met anderen.

Voor (bijna) alles is een oplossing. Stempelen met 1 hand kan niet? Echt wel! Daar hebben we een stempelhulp voor. Vind je 3-D kaarten maken leuk, maar lukt het knippen niet meer? Daar hebben we stansen voor.
Heb je structuur en een stappenplan nodig? Dan maken we een schema voor je. Geheugenproblemen? Ook daar vinden we een oplossing voor en zetten we gewoon alles op papier.

Ik ben van oudsher Activiteitenbegeleidster en heb dus altijd in oplossingen gedacht. Vind dat ook geweldig leuk om te doen. Het zou zo leuk zijn om ook jou op weg te helpen.

Helaas moet je voor mijn workshopruimte wel een trapje van 2 treden op, dus als je in een rolstoel zit is het moeilijk om te komen, maar dan kom ik gewoon naar jou toe.

 

Bij jou:

Ook vind ik het erg leuk om workshops op locatie te geven. Dat kan zijn bij jou thuis of op je werk of in de kroeg, of wat jij maar leuk vindt.

Neem contact met me op om de details te bespreken. Via email: info@petratimmer.nl of telefonisch/per app 06-14264663

Stempelpret:

Een aantal keren per jaar geef ik samen met mijn collega Natalie Vijlbrief van Het Knutsellab een hele dag workshops. Ook bieden wij het stempelpretpakket aan. Een pakket boordevol materialen en ideeen. Lees alles over de stempelpretactiviteiten op www.stempelpret.nl

Petra Timmer – Olst
Lees hier over mij

#1 Stampin’ Up! demonstratrice van Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Stampin' Up! Jaargids 2020 - 2021 Stampin' Up! Beginnersgids 2020 - 2021