Over Petra  

Hallo! Ik ben Petra Timmer, 51 jaar jong, al 26 jaar getrouwd met Geert en de supertrotse moeder van 2 jongens (23 en 20 jaar). Wij wonen en werken in Olst. Zijn gek op onze hond Lone en de poes Keessie.

Geert en ik hebben sinds 1996 een autobedrijf met Tankstation in Olst. Toen de jongens nog klein waren werkte ik tijdens schooluren in het bedrijf. Het bemande tankstation was mijn verantwoordelijkheid en daarnaast deed/doe ik de administratie van het gehele bedrijf. Inmiddels is het tankstation onbemand.

De hele dag al die auto’s en mannen om me heen ging me toch iets vervelen. En met mijn opleiding tot activiteitenbegeleidster heb ik niets gedaan vanwege mijn werk in ons bedrijf. Dus stapte ik in 2013 in bij team Utopia van Miranda Mols als onafhankelijke demo bij Stampin’ Up! Gewoon omdat ik graag weer wat voor mezelf wilde doen. En hard toe was aan wat creativiteit in mijn leven.

Ik begon puur voor de hobby. Was gek op de mooie stempelsets, de kwaliteit, diversiteit en de kleuren van Stampin’ Up!, dus wilde ik graag met korting bestellen.

Maar mijn hobby is zo leuk dat ik inmiddels mijzelf 1e demo van Nederland mag noemen. Een titel waar ik zo trots op ben en wat ik aan mijn lieve klanten en fantastische team te danken heb.

Freubelteam

Na korte tijd werd ik door collega Ellen Hamhuis gevraagd om op de Creabeurs in Hardenberg te gaan staan en toen was het hek van de dam. Voordat ik het wist liep mijn hobby uit de hand. Er kozen dames voor mijn team, er kwamen geweldige klanten en ik groeide. Mijn team groeide met mij mee. Een geweldige groep dames die samen met mij het Freubelteam vormen. Ik geniet iedere keer weer als ik ze spreek en/of zie.
Lees HIER meer over de teamactiviteiten.

Workshopruimte

Inmiddels zijn we jaren verder. De kinderen zijn groot en de deur uit. Ik doe alleen nog de administratie van ons Autobedrijf en heb daardoor meer vrije tijd. Omdat de ruimte bij ons tankstation toch leeg stond kreeg ik de mogelijkheid om een workshopruimte in te richten. Er is plaats voor zo’n 14 personen.
Ik geef iedere maandagmorgen een workshop. En daarnaast op afspraak. De ene keer gaat het om een (nieuwe) techniek, de andere keer staat een stempelset in de hoofdrol, of er is keuze uit diverse projecten om na te maken. Voor mij is het SUperleuk om mijn passie met anderen te delen. Of dat nou een 1 op 1 workshop is of voor een grote groep. Alles heeft zo zijn charme.

Mijn workshopruimte is op de dijkverdieping van ons Autobedrijf & Tankstation Timmer, Rijksstraatweg 14, 8121 AC OLST.
Ingang bij het Amigo tankstation. Helaas moet je binnen nog 3 kleine traptreetjes op, dus niet geschikt voor rolstoelen.

Stempelpret

Natalie Vijlbrief stapte jaren geleden in als demo en koos voor mij als haar upline. We raakten bevriend en besloten de handen ineen te slaan om nog meer te kunnen organiseren. En zo ontstond Stempelpret. Een hele dag gevuld met freubelen, een lekkere lunch en vol gezelligheid.
Ook hebben we het Stempelpretpakket ontwikkeld. Een mooi hobbypakket om diverse projecten mee te maken. En er staat nog veel meer te gebeuren (stempelpretweekend).
Kijk op onze Stempelpret website voor meer informatie.

Ik hoop je gauw een keer te ontmoeten!
Hartelijke groeten,
Petra

Petra Timmer – Olst
Lees hier over mij

#1 Stampin’ Up! demonstratrice van Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Stampin' Up! Jaargids 2020 - 2021 Stampin' Up! Beginnersgids 2020 - 2021