De Floating techniek zorgt ervoor dat het lijkt alsof je stansen drijven. En is met vele sets te gebruiken. Ik gebruikte voor deze set weer de Peony Garden.

Op Whisper White stempelde ik veel kleine pioenroosjes met Memento Inkt. Omdat het een drukke kaart is, wilde ik de kleuren rustig houden.

Na het uitstempelen was ik nog even druk met stansen. Ja een mens doet zichzelf wat aan soms. Ik sneed een Whisper White mat uit en verdeelde de stansjes over het vel. Een aantal liet ik over de rand uitsteken. Ik bedekte het geheel met een speciale folie zodat het aan elkaar bleef plakken. Het geheel legde ik op de bigshot en stanste het midden eruit met een labelstans.

Daarna haalde ik het folie voorzichtig los van de de mat. De kleine bloempjes bleven plakken. Die voorzag ik van dimensionals. Zodra dat klaar was pakte ik het folie op en legde het weer over het Whisper White zodat de bloempjes bleven plakken. Daarna kon ik het folie er heel voorzichtig weer afhalen.

In het midden van de Misty Moonlight basiskaart stempelde ik met Versamark de tekst en strooide er embossingpoeder overheen. Daarna even verhitten om het poeder mooi te laten smelten.

Tot slot plakte ik de mat met zwevende pioenroosjes op de basiskaart.

En toen hield ik het middengedeelte nog over. Jammer om dat verloren te laten gaan, dus daar heb ik een andere kaart mee gemaakt.

De bloempjes bevestigde ik op dezelfde wijze. Ik gebruikte voor de mat ook Misty Moonlight en maakte hier met een stans een mooi randje aan. Na het stempelen van de tekst op een Whisper White basiskaart, plakte ik de mat erop en daarop de label.

Hieronder beide kaarten naast elkaar. Het is even stanswerk, maar het resultaat mag er dan ook wezen.