Sla bladzijde 9 open van de jaarcatalogus en raak net als ik betoverd door de mooie rijke blauwe kleuren. Een prachtig pakket vol extra’s.

Je krijgt dan niet alleen de stempelset Boho Indigo, maar ook de bijpassende dies, een pakket met maar liefst 48 vellen DSP. En niet alleen met printjes, maar ook vellen met labels, bedrukte stansen, vellen met verschillende embossingprints, zakjes met bloemetjes en maar liefst 2 rollen lint.

Met mijn voorliefde voor blauw hoefde ik dan ook niet lang na te denken, voordat ik dit pakket bestelde. En heb ik alle mooie producten op, dan is er nog een Refill Kit, zodat je weer lekker verder kuntgaan.

Voor deze kaart gebruikte ik een strookje DSP en de bloemetjes groot en klein.

De basiskaart is Very Vanilla. De vaas en tekst stempelde ik als eerste met Night of Navy inkt. Daarna de takken, die ik volledig stempelde en daarna afstempelde om diepte te geven. De bloemetjes plakte ik met glue dots er op.

Een snelle eenvoudige kaart, met een mooi effect door de bloemetjes.