Nee ik ben niet van de aardbol gevallen. Gelukkig ook niet ziek, maar gewoon ouderwets druk geweest.

Waar ik zo druk mee was? Nou velen van jullie weten dat mijn man en ik een Autobedrijf hebben en vorig jaar hadden we al besloten dat de werkplaatsvloer nodig aangepakt moest worden. Veel voorbereiding later, was het dan zo ver. Uiteraard kwam het niet uit. Het was erg druk in de werkplaats, maar ja het moest toch doorgaan. We gingen een week dicht, de monteurs mochten genieten van een zeer lang weekend thuis.

Ik was vliegende kiep. Mocht oppassen als de heren even de deur uit gingen (met hout slepen) tussen het drogen door. De garagedeuren moesten open blijven voor het drogen. En we hadden geluk met de hele week warm zonnig weer.

Tjonge wat ziet het er mooi uit. Wat een vooruitgang. Nu moet de rest nog (magazijn, receptie en kantine).

Hieronder een kleine impressie van de weg naar het eindresultaat (zie foto boven).

Op de knietjes wordt de vloer geschuurd.
Links zie je de inmiddels geegaliseerde vloer en rechts de primer.
De eerste laag coating wordt aangebracht.

Na deze laag is er nog een laag coating aangebracht en en het eindresultaat zie bovenaan.

En wat doe je tussen al het wachten door?

Juist dan ga je niet met de beentjes omhoog. Nee Geert Timmer gaat dan even hout zagen voor de kachel. Ik ben mee als opzichter, want houtzagen moet je nooit alleen doen. Je weet nooit wat er gebeurd. (Ooit kon ik met spoed mee naar het ziekenhuis, Geert had zijn duim eraf gekloofd, gelukkig zit hij er weer aan. Wel wat misvormd en werkt niet meer zoals het hoort.)
En in de avonduren gaan we al die blokken hout kloven. Ik mag op de knopjes van de kloofmachine drukken en Geert legt de blokken erop en zorgt dat het in het houthok komt te liggen.

Dus nee, ik ben niet verdwenen of ziek, maar druk met andere dingen. Mijn energie ging daar even naar.

Ik hoop dat jullie allemaal nog gezond zijn. Hou vol! Ik kom ook nergens. Boodschappen worden thuisbezorgd. En verder werk ik alleen op kantoor en verder ben ik thuis. Gelukkig mag ik vanaf volgende week weer naar de fysio.

Hartelijk groeten,

Petra.