Toen de Corana losbrak in Nederland zocht ik naar leuke kaartjes voor vriendinnen. Deze stempelset had ik al een tijdje in huis en leek me zeer geschikt.

Dit vrolijke drietal stempelde ik met Memento Black inkt en kleurde ze daarna in met Blends. Kleuren geeft me altijd rust en daar zoek ik echt naar in deze onrustige tijden.

De basiskaarten zijn de notecards met enveloppen. Daar plakte ik DSP op. Voor de dames en de tekst gebruikte ik stiched dies. Dat randje geeft net iets extra’s aan een kaart.

Ik stuurde ze naar mijn zwemvriendinnen. Tjonge wat mis ik iedereen. Dan merk je pas hoeveel contacten je hebt en hoe belangrijk dat voor je is.

Daar ik tot de risicogroep hoor, blijf ik braaf thuis. Ik ga alleen naar de zaak om op kantoor te werken. Ach dan kijk ik ook eens uit een ander raam. Geert is gewoon volop 6 dagen in de week aan het werk. De boodschappen laat ik bezorgen.

Omdat ik veel ouderen in mijn omgeving heb, ben ik al druk bezig geweest met het bezorgen van kaartjes. Er zijn ook hele pakketten met kaarten naar verzorgingstehuizen gegaan. Kleine moeite en voor de ander zo’n groot plezier.

Ook verstuur ik nog steeds bestellingen. Gelukkig weten jullie mij nog te vinden. En zeg nou zelf, dit is de tijd om je hobby uit te oefenen. Plaats je een bestelling bij me uit de jaar- en/of minicatalogus dan stuur ik het je gratis toe.

Het belangrijkste is dat we veilig en gezond blijven. Dat wens ik iedereen toe!

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar en hopelijk zien we elkaar weer op de workshops zodra het verantwoord is.

Dikke kus!

Petra