Welkom bij deze bloghop. Dit keer staat hij in het teken van de Siertuin/Ornate Garde Suite. Wat een mooie set, met geweldige stansen. Ik ben er al veel mee bezig geweest. Deze set vind je straks in de nieuwe jaarcatalogus. Maar…. we hoeven niet zo lang te wachten. Deze maand kun je deze producten al bestellen. En ik kan je uit ervaring vertellen: HIJ IS FANTASTISCH!!!!

Tijdens deze moeilijke periode die we masaal doormaken wilde ik mijn klanten een hart onder de riem steken en maakte ik workshoppakketjes voor ze. Daarmee konden ze bovenstaande kaarten (na)maken. Al een dag na het opsturen ontving ik de eerste leuke berichtjes. Ben erg benieuwd wat de resultaten zullen zijn. Zeker omdat ze het gaan combineren met stempels uit hun eigen collectie.

Voor deze kaart maakte ik gebruik van een van de mooie stansen, het DSP en de stempels.
Ik heb heel wat rondjes gedraaid met de big shot om iedereen zo’n mooie basiskaart met relief toe te sturen. Dit is een prachtige embossingfolder. Hier gecombineerd met een mooie stans, strikje en stempels.

Het DSP lijkt wat druk, maar op de andere zijde staan geweldige foil prints. Voor deze kaart gebruikte ik sponsjes en inkt. Daarop een mooie labelstans en de tekst. Eenvoudig met groots effect.

Hieronder een overzicht van de stempelsets (ook in het Nederlands!!!), de geweldige stansen en kijk ook eens naar dat mooie DSP.

IN HET NEDERLANDS!!!

Voor nog meer creaties in inspiratie kun je nu doorgaan naar de blog van Ilona de Bont.

https://stampinilona.blogspot.com/2020/04/bloghop-ornate-garden.html

Bedankt voor je interesse in mijn blog en tot de volgende keer!

Hartelijke freubelgroet,

Petra