En toen kwam ik er achter dat ik zomaar vergeten was blogberichten klaar te zetten. Ik werk altijd wat in voren, maar ja eens moet je dan weer. Tja blond….

Maar niets posten betekend niet dat ik ook niets gemaakt heb. In tegendeel. We zijn met de workshops erg druk geweest met de bijen.

We maakten een podiumkaart. Een leuke kaarttechniek. Op het podium plaatsten we een bijenkorf. Verder versierden we de kaart met margrietjes. Een vrolijk geheel.

Ook gingen we aan de slag met magneetvellen.

Voor deze kaart stans je het rondje uit Cardstock en ook nog uit een magneetvel. Deze plak je op elkaar. Ook de bijen stans je nog een keer extra uit een magneetvel en plak je onder de gestempelde bijen. Ik zie nu dat er een bij op de foto ontbreekt. Denk dat die gevlogen is…..

De bij blijft nu “plakken” en kun je dus verschuiven. Ook erg leuk voor kinderkaarten.

Voor de laatste kaart deed ik inspiratie op bij collega Yvonne. Ze gebruikte deze layout en ik vond hem erg geschikt voor deze techniek.

Ik sneed 3 gelijke vierkantjes uit het DSP en kleurde de bloemen in. Uit wit Cardstock sneed ik ook 3 vierkantjes en hierop spetterde ik met de Mango Melody Blend. Daarna sneed ik 3 gelijke vierkantjes uit een magneetvel en plakte deze achter het gespetterde vierkantje.

Ook de bijtjes kregen een magneetje. Zo leuk om de bijtjes te kunnen verplaatsen.