Afgelopen zaterdag was er weer een Stempelpret workshopdag. Geheel in het teken van Peaceful Poppies. De stempelset zat bij de workshop inbegrepen.

Om half 7 stond ik de broodjes al te smeren en daarna ben ik naar de workshopruimte vertrokken om alles klaar te zetten. Soep in de hotpot. Drinken in de koelkast. Lekkers bij de koffie/thee en natuurlijk de workshoppakketten.

Voor iedereen maakte ik een compleet workshoppakket waar ze alle voorbeelden mee konden maken en dat ging samen met de stempelset en volledige beschrijving in een Stampin’ Up! tas. Er lag een mooie schutkaart klaar. En de ruimte was lekker op temperatuur.

Voor degenen die helaas af moesten zeggen, maakte ik ook een pakket klaar en dat ontvangen ze alsnog.

Uiteraard zat deze vroege vogel al om 8.30 uur klaar.

We zijn om een uurtje of 10 begonnen met een gezellig kletspraatje onder het genot van koffie/thee en wat lekkers. Maar al snel hadden de dames zin om te beginnen.

We begonnen de workshop met een Pocketkaart.

Met behulp van een beschrijving en mijn begeleiding ontstonden er mooie kaarten. In het pakket zat een half pak DSP van ieder design 1, dus er was keuze te over.

De buitenzijde was voorzien van 2 pockets en de binnenzijde van 1. Ze hoefden niet op elkaar te wachten, want ieder had zijn eigen stempelset. De snijmallen had ik klaargezet en zo was iedereen lekker bezig.

Uiteraard werd er nog veel meer gemaakt, maar dat lees je in de volgende blog.

Vind je het leuk om deze workshop thuis te doen, dan kun je het complete pakket inclusief stempelset, materialen en beschrijving thuis ontvangen. De kosten zijn € 40,= inclusief verzendkosten.

Wil je het bovenstaande pakket inclusief de bundel (stempelset én de snijmallen) ontvangen, dan betaal je € 75,00 inclusief verzendkosten.

Geeft je voorkeur per email op en ik verzorg het graag voor je.