Je ziet het haast niet, maar voor deze kaart gebruikte ik een klein stukje lint.

Op een vierkant stukje stempelde ik de bloemen. De tekst op een restje en die ponste ik uit.

Om een extra accent toe te voegen gebruikte ik een klein strookje Pressed Petals Specialty DSP.

Als eerste bewerkte ik de oplegkaart met de Subtle 3D embossingfolder. Dat geeft net even dat beetje extra structuur. Daarna plakte ik het strookje DSP erop. Het gestempelde vierkantje voorzag ik van een mat.

Hieromheen deed ik een stukje Polka Dot Tulle lint dat ik aan de achterkant met een plakbandje vastzette. Daarna plake ik het label er met dimensionals op.

Het geheel plakte ik met dimensionals op de kaart.

Ik heb zo’n gezellige ochtend met de dames gehad. Wil je ook een keer komen stempelen? Neem contact met me op en we prikken een datum. Je mag alleen komen, of je neemt gezellig wat mensen mee. Een workshop kost € 10,00 en is ongeveer 2,5 uur. Geef door wat je leuk vind om te doen en ik zal het voorbereiden.

Ik geef standaard iedere maandagmorgen van 9.00 – 11.30 uur een workshop. Je bent van harte welkom, maar geef je van te voren wel even op.