Dit keer gebruikte ik een oplegkaartje met een mat erachter. Omdat ik nog wat extra kleur aan de rozen wilde toevoegen maakte ik gebruik van een sponsje.

Eerst beinkte ik de bloemen met geel. Daarna pakte ik een sponsje/spongedauber en gebruikte roze inkt. Voorzichtig depte ik wat inkt op de randen van de rozen. Na het afdrukken zie je dan een mooi kleurverloop.

De rest van de bloemen stempelde ik met rose en de blaadjes en tekst met groen.

Ook dit is een eenvoudig ontwerp, maar door het extra kleurverloop ziet het er weer heel anders uit. Ik stempelde een felicitatie erop, maar dit soort kaarten zijn natuurlijk voor vele gelegenheden te gebruiken.

Gebruik je wat zachtere kleuren, dan zou het ook een rouwkaart kunnen zijn.

Als laatste plakte ik er nog een paar sequins op. Gewoon voor een extra feestelijk effect.