Deze mooie stempelset staat op bladzijde 123 in de jaarcatalogus. Er zit een hortensia stempel in. Onze tuin staat er vol mee. Zulke mooie kleurschakeringen. Maar niet alleen de hortensia, ook de (pioen)rozen en de andere bloemen zijn super om te gebruiken. En het mooie van deze stempelset is dat je de bloemen in 1 kleur stempelt en toch kleurverloop hebt. Zo mooi.

Er kwamen twee dames een ochtendje bij me stempelen. Ze hadden me gezien/gesproken op de Creabeurs in Hardenberg en wilden het ook eens proberen. Omdat ik niet goed wist of ze ervaren waren had ik diverse voorbeelden gemaakt. Deze week zal ik ze laten zien.

Op deze kaart stempelde ik rechtstreeks op de basiskaart. Ik gebruikte 3 kleuren en hield het ontwerp eenvoudig.

De tekst stempelde ik op een restje en knipte er een vlaggetje van.

Dit is hetzelfde ontwerp. Ook 3 kleuren en de tekst stempelde ik hier ook op de kaart. Als extra voegde ik nog wat spetters toe.

Een snel en eenvoudig ontwerp, maar door verschillende kleuren te gebruiken krijg je toch heel verschillende kaarten. Zeer geschikt voor de beginnener.