Eerlijk gezegd is dit een set die ik zelf niet snel zou kopen. Maar deze kreeg ik tijdens Onstage. Eerst wilde ik hem weggeven, maar bedacht me later dat ik de uitdaging gewoon aan moet gaan en hem ga gebruiken.
Dus bestelde ik de bijbehorende dies en het designpapier erbij en ging ermee aan de slag.

Vintage was wat in mij opkwam toen ik naar het lettertype en de swirl keek. Dus daar ging ik wat mee doen.

Ik sneed een stuk DSP op maat en maakte er een prop papier van. Kreukelde het helemaal in elkaar, vouwde het weer open en streek het een beetje glad. Daarna sponste ik met Crumb Cake de randen.

Op een stuk wit carstock stempelde ik met crumb cake de sierlijke tekst meerdere keren naast en onder elkaar. De Eifeltoren stempelde ik eerst een keer af en daarna op de kaart. En dan nog diverse “post”stempels.
De randen gaf ik een distress effect door ze op te ruwen. Daarna sponste ik het met Crumb Cake.

De franse lely stempelde ik en stanste het uit. Tegelijkertijd stanste ik een swirl uit.

De tekst stempelde ik op een restje en ponste deze met de nieuwe pons uit en sponste de randen.

De delen plakte ik scheef op elkaar, met dit als resultaat.

Blij dat ik de set gehouden heb.