Tjonge wat een happening. Ik mocht het grote podium op om te vieren dat ik 1e van Nederland ben geworden. Tjonge wat eng, maar wat leuk!

Hieronder wat foto’s.

Op het podium met Shelly, de oprichtster van Stampin’ Up!
Deze prachtige gouden ketting kreeg ik als blijk van waardering. Zie je de bloemen. Lijkt mijn logo wel. Ben er zo trots op.

Binnenkort zal ik meer over mijn Dortmund avontuur vertellen. Want ik heb zo genoten.

Het was wel een weekend met een lach en een traan. Mijn 88-jarigevader is vorige week opgenomen in het ziekenhuis en heeft een bloeding tussen zijn schedel en hersens. Dat is een gevaarlijke situatie. Zijn functies vallen een voor een uit. Hij kon niet meer lopen en zijn spraak en bewegingen zijn zeer traag.
Ik twijfelde zo erg of ik wel naar OnStage in Dortmund zou gaan. Maar ik ben min of meer gepusht door mijn man Geert. Ook mijn vader was van mening dat ik moest gaan en de artsen gaven ook groen licht.
Wat was het zwaar om te vertrekken. Ik ben (gelukkig) toch gegaan en mijn geweldige team en andere mensen om me heen hebben zoveel voor me gedaan en mij gesteund. Ben zo dankbaar voor al die mensen die zo liefdevol zijn.


Mijn vader heeft besloten om zich te laten opereren en morgen zal dat gebeuren. Een spannende dag. Deze week wil ik even afwachten en dan zal ik proberen om het e.e.a. weer op te pakken.

Maar niet voordat ik jullie allemaal stuk voor stuk heel erg heb bedankt. Dankzij jullie en mijn geweldige lieve team is het voor mij mogelijk gemaakt om me 1e van Nederland te mogen noemen.

Dank dank dank!

Dikke kus van mij voor jullie!