De set Swirly Frames heb ik ooit gekregen en stond nog gloednieuw in de kast. Gewoon omdat ik niet goed wist wat ik ermee aan moest.
Maar omdat het jammer is om een set ongebruikt te laten, ging ik er maar eens voor zitten.

Ik besloot het te combineren met de nederlandse set Boeket vol goede wensen. Deze vind je in de catalogus op bladzijde 84 onder de naam Beautiful Bouquet. Er zijn ook bijpassende dies te verkrijgen.

Ook gebruikte ik de set Pluk de dag, in de catalogus te vinden op blz. 23 onder de naam Daisy Lane. Er zijn 2 bijpassende ponsen.

Voor beide kaarten stempelde ik eerst het rechthoekige frame.

Bij deze kaart koos ik ervoor om kleine bloemetjes te stempelen. Omdat ik het frame schots en scheef stempelde (jaja ik ben daar erg goed in) sneed ik hem recht en werd het een kleiner kaartje met een andere uitstraling. De rode bloem stempelde met de kleinste margriet twee keer en na uitponsen plakte ik ze op elkaar.

Deze rode bloem gaf ik wat glitter door de Wink of Stella. Met de flexibele punt breng je een subtiel glitterlaagje aan.


Deze kaart voorzag ik van wat varens uit de Pluk de dag set. Daarna bracht ik spetters aan met een marker. Ik spetter erg graag. Zo simpel om te doen, met iedere keer een verrassend resultaat. En ook erg geschikt om vlekken weg te werken.

Dit keer stempelde ik zowel de grote als kleine margriet twee keer en na uitponsen plakte ik ze op elkaar op de kaart.

Jammer dat ik de Swirly Frames zo lang in de kast hebben laten liggen. Nu ga ik hem zeker vaker gebruiken.

Zo en nu ga ik op weg naar Dortmund. Vanavond begint OnStage, een geweldig evenement van Stampin’ Up! voor demontrators. Tot en met zaterdag dompel ik mij onder in workshops, gezelligheid, nieuws, zakelijke tips en zo verder. Volgende week zal ik er op mijn blog van alles over vertellen.

Kun je niet zo lang wachten, volg me dan op Facebook, daar zal ik de komende dagen het e.e.a. op delen. Ook van alles over de nieuwe voorjaarscatalogus en de Sale-a-Bration!