Gisteren werden de toppresteerders van Stampin’ Up! bekend gemaakt. Met mijn hand op mijn hart kan ik zeggen dat ik nooit, maar dan ook nooit gedacht had ooit 1e van Nederland te worden.

Maar het stond er toch echt.

Zo trots op mijn team. Zonder hun had ik deze status niet kunnen bereiken. Nr. 4 in Leiderschap. Tjonge wat een waardering. Nou heb ik ook het leukste team van Nederland. Betrokken, vrolijk, gastvrij, creatief en humorvol.

Ook werd ik Nr. 3 in Recruiting. Dat wil zeggen dat ik leuke nieuwe teamleden in mijn team mocht begroeten.

Volgende week is het grote Stampin’ Up! evenement in Duitsland. Daar mag ik het podium op en als ik daar sta, sta ik daar voor mijn team en mijn fantastische klanten. Zoals ik al schreef op Facebook het contact met jullie geeft iedere dag een klein gouden randje.

Dank dank dank!