Achterin de najaarscatalogus staat de schitterende set Nature’s Beauty. Behalve dat deze stempelset echt heel mooi is, gaat van iedere verkochte set € 3,- naar het goede doel. Voor Nederland heeft Stampin’ Up! gekozen voor MIND. Ik heb hun website opgezocht en hieronder een klein stokje over MIND.

MIND logo

Het begint bij MIND

Ruim 40 procent van de Nederlanders heeft ooit psychische klachten gehad. MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Dit doen we door informatie te bieden, onderzoek te doen, projecten uit te voeren en actie te voeren. Samen met cliënten- en familieorganisaties, maatschappelijke organisaties, onderzoekers, ambassadeurs en donateurs.

Een goed doel waar ik echt achtersta en het zou zo fijn zijn dat SU zoveel mogelijk geld over kan maken naar MIND. Doe je ook mee?

Het schattige konijntje gebruikte ik voor deze kaart. Eerst bracht ik wat kleur aan met een watercolor pensil en inkt. Even laten drogen en daarna stempelde ik het konijn, de grassprietjes en de struiken erop. Het konijn kleurde ik in met inkt en water.

Nadat alles goed droog is bracht ik nog wat structuur aan met de Subtle 3D embossing folder. Het geheel plakte ik op een stukje early espresso en daarna op roccoco rose cardstock.


Een kaartje dat voor vele doeleinden geschikt is.