Het was even stil op mijn blog. Mijn 88-jarige vader kwam ten val en werd ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig vonden ze niets, maar het is niet prettig dat hij zomaar gevallen is. De jaren gaan echt tellen…….

Afgelopen weekend was de creabeurs in Hardenberg. Samen met Ellen Hamhuis stond ik daar 3 dagen.

Zes jaar geleden vroeg Ellen me of ik dat leuk vond. En sindsdien staan we daar 2x per jaar. We hebben het ontzettend gezellig samen.

Het is zo leuk om je klanten te spreken, nieuwe mensen te ontmoeten en te mogen vertellen over je hobby. Ik vind het stempelen zo leuk en de materialen van Stampin’ Up! zo mooi en prettig om mee te werken en wat is er dan leuker om dat te kunnen laten zien aan andere creatievelingen.

Het waren weer 3 gezellig drukke dagen.

Vanaf 1 november is de nieuwe Stampin’ Trimmer (snijmachine) te bestellen. Ik hou een leuke kortingsactie. Lees er zondag meer over!