Dit is de tweede kaart die de workshopdames kozen.

Ik gebruikte daarvoor een (kerst)set uit de najaarscatalogus. De besjes zijn ook uitermate geschikt om voor andere thema’s gebruikt te worden.

Ik stempelde de takjes met stazon en kleurde ze in met water en Lovely Lipstick inkt. Daarna is er volop met water en Lovely Lipstick en Mossy Meadow gespetterd.

De takjes ponste ik met de Sprig pons en het blaadje is van copper foil. De bloemetjes zijn geponst met een oud ponsje dat ik nog had liggen.

De tekst is met Copper embossingpoeder op Early Espresso gemaakt.

En hier nog een overzichtje van de mooie creaties van de workshopdames.

De workshops zijn zo gezellig en zo leuk om te doen. Dar is toch echt wel een van de redenen om Stampin’ Up! demo te zijn.

Lijkt je dat nu ook leuk? Meedoen met een workshop? Iedere maandagmorgen geef ik een workshop van 09.00 – 11.30 uur. Daarnaast kun je altijd een andere dag of avond afspreken die je beter uitkomt.

Of lijkt het je leuk om zelf workshops te geven? Stap dan in als demo. Je kunt dan alle materialen inkopen met minimaal 20% korting. Neem contact met me op en ik vertel je er graag meer over. Het zou erg leuk zijn als je deel uitmaakt van mijn team.