Wisten jullie al dat ik zo’n geweldig leuk team heb? Nee? Bij deze dan!

Allemaal verschillende dames, die op hun eigen manier kleur geven aan het Freubelteam. En omdat ik zo blij met ze ben heb ik weer een grote teamdag georganiseerd. Alle dames waren uitgenodigd. En het merendeel kon gelukkig aanwezig zijn.

Ik had de tafel al klaar staan. Met voor iedereen een tasjes met daarin materialen voor de workshops, een boekje met alle NL sets (gemaakt in samenwerking met Karlijn Roerdink), een kadootje en een flesje water.

De dames druppelden 1 voor 1 binnen.

Eerst kennis gemaakt met de nieuwe demo’s en gezellig bijgekletst. Er zijn vragen beantwoord en informatie uitgewisseld.

Daarna gingen we aan de slag. Jacqueline Roerdink gaf als eerste een workshop waarbij we een mooie techniek kaart maakten.

Tussen de middag genoten we van een overheerlijke lunch. Iedereen had wat lekkers meegebracht.

Met volle maag, begonnen we vol enthousiasme aan de workshop van Marieke Spekschate. Heerlijk kliederen met inkt.

De resultaten van beide workshops laat ik op een later moment nog eens zien. Te mooi om geen eigen blogbericht te krijgen.

Wat een geweldige dag heb ik gehad. Genoten met volle teugen. Dit is waarom ik Stampin’ Up! demo ben geworden. Voor de contacten, gezelligheid en saamhorigheid. Het delen van een passie en samen deze kunnen uitoefenen. Zo dankbaar dat deze mooie groep mensen voor mij heeft gekozen!

En wat zou het leuk zijn als jij daar de volgende keer bij kan zijn. Stap nu ook in als demo.

Je krijgt dit keer een hoop extra’s. Je betaald € 129,- en mag maar liefst uitzoeken voor € 175,-. Stap je nu in dan mag je nog eens extra € 32 euro aan materialen uitzoeken en je krijgt ook nog een kadobon voor € 12,- te besteden tijdens je eerste bestelling.

En en en….. stap je in Augustus in, dan kun je spullen uit de nieuwe herfst/wintercatalogus kiezen voor je startpakket.

Zeg nou zelf. Hoe mooi is deze actie!

Kom gezellig bij het Freubelteam en ga op zoek naar klanten, of verwen jezelf gewoon als hobbydemo.