Welkom op deze bloghop. Dit is de hop van het team van Natalie Vijlbrief en ik ben gevraagd om mee te doen. Erg leuk.

Ik ben zo blij met de nieuwe voorjaarscatalogus en de Sale-a-Bration. Wat een mooie dingen staan er weer in. Mijn oog viel direct op de Lasting Lily uit de SAb folder. De stempel is zo gemaakt dat je door simpel 1 kleur te stempelen diepte krijgt. Erg fraai.

De eerste kaart hield ik weer eenvoudig. Een kant en klare notecard gebruikte ik daarvoor. De bloemen en de tekst stempelde ik rechtstreeks op het kaartje.Eenvoud met een grootst resultaat.

Voor deze kaart gebruikte ik een oplegkaartje. Daar stempelde ik  eerst de stelen op. Daarna de ondergrond met de stempel uit de set.
De bloemen stempelde ik op een restje papier en knipte deze uit. Met dimensionals plakte ik ze verhoogd op de kaart. Het geheel plakte ik op een Balmy Blue basiskaart en voorzag ik nog van wat sequins.
De tekst stempelde ik op een restje en ponste deze uit met Classic Label Punch.

Ik was lekker bezig en maakte nog een derde kaart. Ook hiervoor gebruikte ik een oplegkaartje. Ik stempelde de bloemen en maakte met een marker de spetters. Dat doe je door de flexibele punt langs de dop te duwen. Even oefenen en je kunt er lustig op los spetteren. Ook de blends zijn er erg geschikt voor.
Een stukje Textured Weave Ribbon erom en daarna vastplakken op een mat. Het geheel plakte ik op een Whisper White basiskaart.
De tekst stempelde ik op een restje en ponste deze uit met deTailored Tag Label punch. De randjes sponste ik een beetje om er wat diepte aan te geven. De label plakte ik op met dimensionals.

Nog heel veel plezier met hoppen!