Welkom bij mijn deelname aan de Hawai 2020 Bloghop.
Ik doe mee aan deze supportgroep van Stampin’ Up! omdat mijn grote droom is om mee te kunnen op reis. En de reis waar we dit jaar voor kunnen werken is een reis naar Maui Hawai.
Dit jaar zet ik nog een tandje (nou ja heel gebit) bij om dit mogelijk te maken. Of ik de eindstreep haal weet ik niet, maar ik doe wel heel hard mijn best.

Voor deze bloghop koos ik voor de Geared Up set. Tja je kunt je voorstellen dat ik helemaal wild werd (ja dat kan ik ook) toen ik deze set ontdekte in de nieuwe catalogus. Op mijn lijf geschreven. (Voor hen die mij nog niet zo goed kennen. Ik heb samen met mijn man een autobedrijf waar we “moderne” en klassieke auto’s verkopen, onderhouden en restaureren.)

De eerste kaart is eenvoudig te maken. Echt geschikt voor een beginner, of voor als je snel een kaart wilt maken. Ik maakte gebruik van de notecards met envelop. Stempelde de auto, de moeren en de tekst in het zwart. Daarna maakte ik met de bijpassende stempel de gele vlekken. De envelop stempelde ik bijpassend.

Deze kaart heeft iets meer werk nodig. Ik maakte gebruik van de bigshot. Met behulp van de speciale rubberen mat gebruikte ik de snijmal om een afdruk te maken in folie. Het kaartje voorzag ik van Designer Series Paper. De tekst stempelde ik op een restje cardstock en ponste deze. De randjes sponste ik met een beetje inkt.

De derde kaart is iets meer werk. De auto stempelde ik met Memento black en kleurde deze in met de Blends. De radertjes stanste ik met behulp van de Big Shot uit. De kaart heeft een extra vouw waardoor je hem terug kunt klappen voor een speciaal effect. Ook deze kaart voorzag ik van een stukje bijpassend DSP.

Vind je deze set en andere Stampin’ Up! materialen ook zo geweldig? Dan zou ik het leuk vinden om je er meer over te vertellen en/of je bestelling te mogen verzorgen.

Veel plezier nog met de bloghop. Klik op de link hieronder om door te hoppen!