Welkom bij mijn bijdrage aan de Utopia Bloghop. Deze keer koos ik voor de set Wonderful Romance. Een set die me op het lijf geschreven is. Bloemen en inkleuren, daar word ik blij van.

De eerste kaart hield ik eenvoudig. Ik koos voor een kant en klare notecard met envelop. De afbeelding stempelde ik met Memento Black inkt. Daarna ging ik er met een Blend overheen om kleur aan te brengen. En als laatste stempelde ik de envelop. Eenvoudig, maar met een fleurig resultaat.

De tweede kaart wilde ik graag inkleuren. Ik stempelde het eerst met Memento op een oplegkaartje. Daarna ging ik aan de slag met de Blends. Heerlijk rustgevend kleuren. De stippeltjes is een stempel en die stempelde ik meerdere keren.
De tekst komt uit een Nederlandse set en ponste ik uit met de Every Day Label Punch. Deze plakte ik gedeeltelijk op het kaartje, wat uitstak knipte ik af. Ik plakte het oplegkaartje op een mat van Shaded Spruce Cardstock en daarna op de basiskaart Lemon Lime Twist.

Een kadodoosjes is altijd handig om op voorraad te hebben. Dit is een kant en klaar doosje, de Mini Gable Box. Het is Shimmery White, dus heel subtiel voorzien van glittertjes. Zo subtiel dat zelfs ik het mooi vind (hihihi). Ik bestempelde de doos rondom. Daarna kleurde ik de stempel in met een blenderpen, zonder extra inkt toe te voegen. De gebruikte inkt was nog nat genoeg om dit lichte effect te krijgen.
De nederlandse tekst stempelde ik op een restje cardstock en ponste het uit met een ronde pons. Erachter een scalloped rondje. Gaatje erdoor en een stukje Siver Baker’s Twine om het op te hangen. Het lint dat ik eromheen knoopte is de Mini Striped Ribbon in de kleur Poppy Parade. Het paste perfect bij de rest.

Hoop je weer een beetje inspiratie gegeven te hebben voor je eigen projecten. Heel veel plezier met hoppen!

Bedankt voor je blogbezoek en tot de volgende keer!
Petra