Vanaf het moment dat ik de jaarcatalogus onder ogen kreeg was ik verzot op de set Dandelion Wishes. Eindelijk stempels die ik heel geschikt vind voor de wat “stemmige” kaarten.

 

Voor beide kaarten gebruikte ik de sponstechniek. Je plakt twee stroken post-it papier over de kaart, of je ponst er een rondje uit en plakt het dan op de kaart. Dan breng je met een sponsje inkt aan in de kleuren die jij het mooiste vind.

Daarna verwijder je de post-it en stempel je de bloem en de tekst.

Een eenvoudige techniek met een mooi resultaat. Deze techniek is ook aan de orde geweest tijdens een workshop. Vind je het ook leuk om (nieuwe) technieken te leren meld je dan ook aan en kom gezellig meedoen.

P.s. vandaag de laatste dag dat je 10% korting krijgt op alle producten. Geef nog snel je bestelling door!