Stampin’ Up! heeft een werkelijk schitterende tas ontworpen speciaal voor ons demo’s. Dé ideale tas om je hobbymaterialen in te vervoeren.

Zou je ook in het bezit willen komen van deze mooie tas, dan is het nu het moment om in te stappen als demo. Je betaald € 129,= en zoekt voor € 175,= aan materialen uit de lopende catalogi uit. En dan de eerstvolgende keer dat je een bestelling gaat plaatsen (met 20%! korting) kun je de tas meteen meebestellen en vanaf december kun je ook al van alles uit de nieuwe voorjaarscatalogus pre-orderen en gratis SAB kado’s uitzoeken.

Moet je klanten hebben om demo te worden? Nee hoor. Je kunt het voor jezelf doen, samen met vriendinnen, je zus/moeder of collega’s. Ieder kwartaal moet je voor € 300,= exclusief BTW inkopen, haal je dat bedrag niet? Geen probleem, dan word je automatisch weer uitgeschreven en kun je lekker aan de slag met alle mooie spullen uit je startpakket.

Mooier kunnen we het niet maken!

Ik zou het ontzettend leuk vinden om je te mogen begroeten in mijn gezellige Freubelteam. Iedere maand houden we een freubelavond en 1x per jaar een grote freubeldag. Daarnaast kun je ook deelnemen aan alle activiteiten van Stampin’ Up!

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Hartelijke freubelgroet,

Petra