Sinds enige tijd heb ik een eigen workshopruimte. Ik ben daar erg blij mee. Hierbij een kleine impressie.

Ik geeft workshops aan kleine groepen met een vast thema, workshops op verzoek, 1 op 1 workshops en ook grote workshops samen met Natalie Vijlbrief onder de naam Stempelpret. Hier kun je meer over lezen op www.stempelpret.nl.

In de maand december ben ik even uit de running, omdat ik op 10 december geopereerd word en een nieuwe heup krijg. Vanaf half januari denk ik weer genoeg te kunnen bewegen om weer workshops te kunnen geven.
Hou je mijn website in de gaten voor de data?

Stampin’ Up! is mijn grote hobby en wat is er nu mooier dan je hobby te kunnen delen met anderen. Daarom zou ik het ook erg leuk vinden om jou te mogen begroeten.

Kom je voor het eerst, dan mag je een keer gratis deelnemen. Kom je vaker en breng je iemand mee die voor het eerst komt, dan is het voor jullie beiden gratis.

Heb je een verzoek, vragen of opdracht, dan help ik je graag verder.